Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Spînu comentează zvonurile precum că ar putea prelua conducerea Guvernului

26 noi. 2021,, 10:53   Politică
13461 3

Natalia Gavrilița va fi prim-ministră atît cît va decide, afirmă ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu.

Reacția vine după ce se zvonea că ultimul va fi șeful Cabinetului de miniștri în 2022.

„Mi se pare că este o grupare întreagă care încearcă să ne certe pe interior, în interiorul partidului, a fracțiunii. Există un prim-ministru care are întreaga susținere politică și a fracțiunii și a președintei și a Guvernului și noi mergem înainte să ne facem treaba”, a declarat Spînu, aseară, la Puterea a 4-a de la N4, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

„Remanierile guvernamentale sînt în atribuția prim-ministrei și a președintei țării, nu cred că este întrebarea corectă la mine. Mi se pare că este o grupare întreagă care încearcă să ne certe pe interior, în interiorul partidului, a fracțiunii, Guvernului care încearcă să facă tot felul de jocuri de zvonistică, suspiciuni și i-aș ruga să se oprească.

Există un prim-ministru care are întreaga susținere politică și a fracțiunii și a președintei și a Guvernului și noi mergem înainte să ne facem treaba”, a spus Spînu.


Întrebat dacă în 2022 va fi prim-ministru, răspunsul a fost următorul:

„De unde ați luat asta? Țara are un prim-ministru care are întreg suportul politic și rămîne atît cît va decide prim-ministrul”.

Unele surse spuneau că Andrei Spînu va prelua funcția de prim-ministru din 2022. Deputatul PAS, Vladimir Bolea, a spus că este doar un zvon și că „fiecare este bun la locul său”.

Totodată, Natalia Gavrilița a menționat recent că nu vor fi remanieri la Guvern.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?