Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Spînu a venit cu o reacție la unele critici aduse listei de candidați PAS

18 mai. 2021,, 09:46   Politică
2856 3

Secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Andrei Spînu, a venit cu o reacție la unele critici aduse pe rețelele sociale cu privire la lista candidaților pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Astfel, potrivit acestuia persoanele propune în listă sînt integre si corecte.

„Unul dintre obiectivele noastre a fost să avem o listă care să reprezinte toți cetățenii Republicii Moldova… Este cumva natural și normal, probabil, pe alocuri, să fie anumite supărări, însă noi credem că am produs o listă… cu persoane care au demonstrat pe parcursul timpului integritate și corectitudine”, a spus Andrei Spînu.

Secretarul general al PAS a precizat că a fost creată o comisie în interiorul partidului, care a alcătuit o listă mai largă de persoane, inclusiv din afara formațiunii. Potrivit lui, lista respectivă a fost prezentată Biroului Național al formațiunii, iar, ulterior, Biroul împreună cu președintele și vicepreședinții PAS au ordonat-o și au propus-o Consiliului Politic Național, care a aprobat-o.

Spînu a comentat și prezența pe listă a Nataliei Davidovici, consilierul prezidențial pentru relații interetnice, cea care în trecut s-ar fi expus pentru un vector estic.

„Noi am spus că pentru noi contează toate etniile, toate minoritățile din țara noastră. Doamna Davidovici este un reprezentant al acestei etnii, care sperăm să o reprezinte și în Parlament, astfel ca noi să putem guverna această țară în interesul tuturor cetățenilor”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?