X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Soțul unei angajate a Parlamentului a făcut scandal într-un restaurant (VIDEO)

20 oct. 2020,, 10:02   Politică
4053 1

Un bărbat s-a dat în spectacol într-un restaurant fast-food din centrul Chișinăului, după ce angajații l-au rugat să poarte masca de protecție corect.

Imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare, iar potrivit unor surse acesta este avocat și soțul unei angajate a Parlamentului, scrie deschide.md.

Potrivit martorului ocular, bărbatul a intrat în restaurant cu masca pe barbă, iar băiatul care îl deservea l-a rugat politicos să poarte masca corect. Însă se pare că acest fapt l-a deranjat pe bărbat și a început să-l insulte ca la ușa cortului pe casier, iar ultimul a fost nevoit să-l cheme pe administratorul localului.

„Administratorul a rugat şi el politicos domnul să poarte masca corect ori să părăsească localul. Nenea îi făcea în tot felul cu cuvinte tare, da tare pipărate. Băieții au decis să cheme paza şi poliția și au refuzat să-l deservească, iar bărbatul înfîrnat le-a aruncat nişte hîrtii în față şi a ieşit din local”, susține persoana care a surprins scena.

Bărbatul din imagini s-a dovedit a fi nimeni altul decît avocatul Serghei Auzeac, soțul Ludmilei Auzeac, consultant principal din cadrul Direcţiei generală documentare parlamentară și Direcția pentru lucrările plenului Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?