X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Șor vine cu noi acuzații la adresa lui Năstase și Sandu

14 noi. 2018,, 10:10   Politică
5992 9

Controversatul om de afaceri Ilan Șor afirmă că vinovați de posibila revizuire a regimului liberalizat de vize cu UE se fac liderii opoziției de dreapta, Maia Sandu și Andrei Năstase, notează Noi.md.

„Ieri, așa-numiții lideri de opoziție de dreapta au spus societății moldovenești că Parlamentul European intenționează să revizuiască regimul fără vize pentru cetățenii Republicii Moldova. Ei au făcut-o cu o bucurie nedescrisă și au dat de înțeles că anume ei stau în spatele acestei acțiuni. De fapt, nimeni nu se îndoiește de asta”, a comentat Șor.

Primarul penal mai spune că amenințarea de anulare a regimului fără vize pentru cetățenii Republicii Moldova este folosită de cei doi politicieni pentru a-și atinge scopurile politice.

„Să trădezi propria țară, să-i dorește înfrîngere – este scrisul recunoscut al trădătorilor. Ei demult se comportă conform principiului cu cît mai rău, cu atît mai bine. Îndemnați de sponsorul lor criminal, ei efectuează meticulos acest program distructiv, menit să distrugă credința oamenilor în propriul lor stat. Amenințarea de anulare a regimului fără vize pentru cetățenii Republicii Moldova este propria lor afacere. Și societatea moldovenească ar trebui să știe clar despre asta”, a mai adăugat Șor.

În concluzie, Șor și-a exprimat speranța că Parlamentul European „nu va face jocul celor doi politicieni”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?