X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

Șor trebuie să numească beneficiarii finali ai "furtului miliardului". Opinie

8 dec. 2021,, 20:45   Politică
3566 5

Ilan Șor, condamnat de instanță pentru implicare în "furtul miliardului", ar trebui să revină în Moldova și să povestească întregului popor ce s-a întîmplat atunci și cum a fost folosit în această schemă și cine este beneficiarul final al "furtului miliardului".

Această opinie a fost exprimată de către cunoscutul jurnalist Valerii Demidețki, în cadrul emisiunii "Glavnoe" cu Serghei Scripnic la TVC-21, transmite Noi.md

"Nu putem spune că i-au răsucit mîinile. El a fost folosit voluntar în această schemă. Trebuie să înțelegem că domnul Șor, poate, ar fi luat acest miliard, dar cine îi va da. Înțelegeți? Nu el a controlat Procuratura, judecătorii, organele legii. De aceea, el nu avea pîrghii pentru acest lucru. El doar a fost folosit în această schemă. A acceptat pentru că avea probleme financiare și s-a implicat voluntar în această afacere. El este vinovat și trebuie, desigur, pedeapsit pentru asta. Șor trebuie să ne spună tuturor ce s-a întîmplat cu adevărat și cine a fost principalul beneficiar al acestei istorii cu furatul miliardului, pentru care noi și acum plătim", a spus Valerii Demidețki.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?