COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Șor nu este mulțumit de rezultatele alegerilor

12 iul. 17:30   Politică
2358 5

Liderul Partidului Șor, Ilan Șor, nu pare prea mulțumit de rezultatul înregistrat de formațiunea sa în cadrul alegerilor prezidențiale. În cadrul unui briefing de presă, organizat, în mod tradițional, online, Șor a declarat că își asumă vina pentru aceste rezultate.

Mai mult, politicianul susține că va continua să transforme orașul Orhei în „Monaco” declarîndu-se convins de faptul că „orașul Orhei este deja foarte aproape de Monaco”.

„Partidul Șor este singurul partid care a arătat rezultate concrete. Noi sîntem singurii care au luat un oraș/raion și au făcut ceea ce trebuie să fie făcut în toată țara. Noi nu avem un program bazat pe credite, granturi, săruturi în diverse lucruri. Noi arătăm cum ar trebui să fie cîștigați acești bani. Pentru ca statul să nu fie un stat-cerșetor.

Cine e vinovat de rezultat? Eu. Eu nu am creat strategia corectă, nu mi-am ascultat echipa, ceva nu am făcut cum trebuie. Îmi asum vina. De asta sîntem oameni – ca să greșim și să ne corectăm greșelile”, a spus Ilan Șor.

Liderul Partidului Politic Șor a dat asigurări că va depune toate eforturile pentru a pune în practică programul electoral cu care formațiunea pe care o conduce a mers la alegeri, transmite agora.md.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽