X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Șor a parazitat pe sărăcie și deznădejde. Opinie

3 iun. 2021,, 09:21 (reactualizat 3 iun. 2021,, 19:00)   Politică
4378 5

Deputatul fugar, președintele partidului Șor, fostul șef al Băncii de Economii, Ilan Șor, a parazitat pe sărăcie și disperare, și acum trei femei, care nu știu că au semnat pentru 100 de dolari pe lună în calitate de administratori a trei companii care au luat credite în valoare de miliarde de lei, au primit cîte 6 ani de închisoare.

Despre acest lucru a declarat bine-cunoscutul ecologist, directorul executiv al Asociației Internaționale a Păstrătorilor rîului Nistru "Eco-Tiras", deputat în primul Parlament, Ilia Trombițchi, transmite Noi.md.

"În ciuda faptului că au semnat documente din sărăcie, neștiind ce semnau. Și au trăit în frică. Procurorul, ținînd cont de realitate, a cerut un termen mai mic și o condamnare cu suspendare, dar cea mai umană judecată moldovenească din lume, care nu o singură dată a lăsat să scape de pedeapsă judecători care au participat la laundromat, de data asta s-a dovedit a fi principială. Se pare că, femeilor nu le-au mai ajuns nimic din acei dolarii cu care plăteau oamenii lui Șor pentru a-i interesa pe judecători. Parazitismul pe sărăcie și deznădejde continuă", a scris el pe pagina sa de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?