Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Sondaj IMAS: 37% din moldoveni cred că Guvernul Chicu este eficient

24 feb. 2020,, 12:54   Politică
2792 1

Guvernul condus de actualul premier Ion Chicu este mai eficient și mai aproape de oameni, decît echipa Maiei Sandu. Cel puțin asta arată datele ultimului Barometru socio-politic realizat de compania IMAS.

Respondenții au fost întrebați “În ce perioadă credeţi că Republica Moldova a fost mai eficient guvernată?”. Cei mai mulți, 37%, au spus că pe timpul Guvernului condus de Ion Chicu. Pentru Guvernul Sandu și-au dat votul 28% din respondenți, iar restul, 35%, nu cunosc sau nu au vrut să răspundă la această întrebare.

Participanții la sondaj au fost rugați să aprecieze “În ce perioadă guvernarea a fost mai aproape de cetăţeni și de nevoile lor?”

Și în acest caz, cei mai mulți au apreciat activitatea echipei conduse de Ion Chicu – 36%, iar pentru Guvernul Sandu și-au dat votul 31%. Ceilalți au evitat să răspundă la întrebare.

Sondajul, la care au participat 1109 persoane, a fost realizat în perioda 7-19 februarie. Marja de eroare este de trei la sută.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?