Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1740

Socialiștii se vor întîlni la Strasbourg cu reprezentanții Comisiei de la Veneția

27 sep. 2021,, 15:03   Politică
2296 2

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor – Vlad Batrîncea, vicepreședintele Parlamentului, și Adela Răileanu, vicepreședintele Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media – participă la sesiunea de toamnă a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Sesiunea APCE se desfășoară în perioada 27-30 septembrie, la Strasbourg, în format hibrid – online și cu prezență fizică.

În cadrul sesiunii, Plenul va aproba împuternicirile delegației Parlamentului Moldovei la APCE. De asemenea, parlamentarii vor participa la prezentarea Raportului de activitate al Biroului și Comisiei permanente a APCE, în cadrul căruia se regăsește subiectul privind observarea alegerilor legislative anticipate în Republica Moldova.

Membrii delegației moldovenești vor avea întrevederi cu Președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Rik Daems, precum și cu reprezentanții Comisiei de la Veneția și coraportorii APCE pentru Republica Moldova.

În cadrul sesiunii APCE va avea loc o întrevedere bilaterală a vicepreședintelui parlamentului, Vlad Batrîncea și conducerea Comisiei de la Veneția, privind subiectul ce ține de reforma justiției în Republica Moldova. La întrevedere va participa și ex-ministrului justiției Republicii Moldova, Fadei Nagacevschi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий