Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Socialiștii s-au lansat în campania electorală (VIDEO)

25 ian. 2019,, 12:20   Politică
3215 3

Partidul Socialiștilor s-a lansat astăzi în campania electorlă în cadrul unei manifestații organizate în spatele Arcului de Triumf din capitală,

În cadrul evenimentului au ținut cuvîntări candidații socialiștilor pe circumscripțiile din municipiul Chișinău. Este vorba de Oleg Lipschii (circumscripția nr. 23), Vasile Bolea (nr. 24), Alexandru Odințov (nr. 25), Dinari Cojocari (nr. 26), Radu Mudreac (nr. 27), Vlad Bătrîncea (nr. 28), Adrian Lebedinschi (nr. 29), Petru Burduja (nr. 30), Grigore Novac (nr. 31), Svetlana Popa (nr. 32) și Vladimir Roșca (nr. 33) au ținut discursuri la microfon, în fața mulțumii, în care au declarat că cunosc probleme cu care se confruntă locuitorii Capitalei și știu cum să le rezolve.

„Не верь никому, голосуй за звезду” (trad. - nu crede pe nimeni, votează steaua) - pare a fi sloganul socialiștilor din această campanie electorală, întrucît a fost rostit de mai multe ori de moderatorul evenimentului, Ion Ceban.

În fața susținătorilor lor, socialiștii s-au arătat încrezători că vor prelua guvernarea în urma alegerilor și vor vota o nouă lege cu privire la statutul municipiului Chișinău.

„Vom opri constucțiile ilegale, vom face ordine în Chișinău, care se va dezvolta ca un oraș normal civilizat: Îi vom atrage la răspundere pe cei care au furat terenurile din municipiu. Împreună cu voi, am oprit mai multe construcții ilegale. A fost greu, pentru că nu avem pîrghii mari, iar mafia imobiliară este puternică”, a declarat deputatul Vlad Bătrîncea.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?