Arşiţa stiri: 151
Jocurile Olimpice stiri: 122
Transnistria stiri: 1453

Socialiștii invită deputații ACUM în alianță, punîndu-le o condiție

5 mar. 2020,, 15:35   Politică
4280 4

Propunerile pe care PSRM le-a făcut astăzi celor din PDM sînt deja cunoscute de public. Acestea se regăsesc în Acordul pe care socialiștii l-au semnat în 2019 cu blocul ACUM.

Despre aceasta a declarat deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, după ședința cu democrații. În context, Batrîncea a menționat că și cei din PAS cu PPDA pot participa la crearea unei majorități parlamentare, dar cu o condiție.

„Dacă cei din ACUM, în ceasul al 12-lea, se dezic de coaliție cu Șor și Candu noi îi invităm și pe ei să semneze acest acord și să votăm împreună în Parlament mai multe proiecte.”, a spus Batrîncea.

Socialistul a explicat că pentru nimeni deja „nu este un secret că în Parlament este o coaliție informală: Candu-Sandu-Șor. Analizați că ei de mai multe săptămîni votează împreună.”, a mai spus Batrîncea.

Deputatul PSRM a lăsat să se înțeleagă că Ilan Șor încearcă să mai atragă cîțiva deputați în coaliția Sandu-Candu-Șor. „Cei din blocul ACUM abia așteaptă cu mare bucurie cînd Șor se va mai pricopsi cu niște deputați. Sper că organele de drept vor avea o atitudine corectă și vor proceda în conformitate cu legea.”, a adăugat Batrîncea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?