Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Socialiștii au mai anunțat un candidat pe circumscripție uninominală

3 oct. 2018,, 14:55   Politică
3473 8

PSRM și-a înaintat astăzi candidatul pentru funcția de deputat pe circumscripția electorală Nr. 30 din sectorul Ciocana al capitalei, notează Noi.md.

Este vorba despre consilierul municipal al PSRM, vicepreședintele fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău Petru Burduja. El a mulțumit colegilor săi pentru susținere și încredere.

”Tot ce se întîmplă în ultimii 9 ani, nu s-a făcut în interesul cetățenilor. S-au făcut alianțe AIE – 1,2,3 și așa mai departe, dar nimic nu s-a făcut pentru întărirea statalității Republicii Moldova, pentru îmbunătățirea situației cetățenilor. Cred că împreună cu dumneavoastră vom reuși să înaintăm aceste valori, să păstrăm neutralitatea și statalitatea țării și vom îmbunătăți situația materială a fiecărui cetățean”, a spus el.

De asemenea, Burduja a remarcat că datorită eforturilor depuse de către socialiști, în sectorul Ciocana vor fi realizate circa 60 de proiecte pentru cetățeni. Acest lucru a fost confirmat de către deputatul Vasile Bolea, care l-a catalogat pe Burduja drept un adevărat lider, interesat în soluționarea problemelor cetățenilor și care depune tot efortul pentru acest lucru.

Președintele PSRM Zinaida Greceanîi a mulțumit celor prezenți și a reamintit că la viitoarele alegeri parlamentare se va decide soarta țării.


În această săptămînă au fost prezentați încă doi candidați PSRM pentru fotoliul de deputat, pe circumscripțiile din Chișinău. Pe circumscripția electorală Nr. 24 va candida Vasile Bolea, iar pe circumscripția nr. 25 Alexandr Odințov.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?