Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Soarta Guvernului Chicu se va hotărî în Parlament - declarație

18 noi. 2020,, 15:08   Politică
6598 2

Nu putem să spunem sigur cît timp ar putea să-și mai continue mandatul Guvernul Chicu, spune deputatul PSRM Nicolae Pascaru.

Totul depinde de negocierile care vor avea loc între partidele parlamentare, afirmă.

"Soarta Guvernului Chicu, se va decide în parlament, așa cum s-a decis soarta la multe-multe alte guverne. Eu cred că dl Chicu nu se ține atît de strîns de acest fotoliu, și el înțelege care este situația și temperatura țării. În perspectivă, cred, el este gata oricînd...", a comentat Pascaru într-un interviu pentru Europa Liberă.

Cu toate, acestea deputatul este de părere că Guvernul Chicu cunoaște cel mai bine situația la moment, după ce a fost nevoit să înfrunte criza pandemică și cea economică, iar acest aspect trebuie luat în calcul de politicieni.

"Eu cred că acest guvern poate să-și continue mandatul mai mult. Dacă vom face schimbări atît de radicale, avînd în vedere că sîntem în pandemie, avînd în vedere că sîntem după situația cu seceta din anul acesta, aceasta poate să fie un rezultat foarte rău al întregii clase politice. Pentru că Maia Sandu este președinte, dar oamenii au niște așteptări foarte mari. Acum, închipuiți-vă că noi am schimbat brusc guvernul, că au venit niște oameni care nu cunosc situația; pentru că în guvern tot este o continuitate de proiecte. Într-o țară civilizată, un guvern se transmite nu peste noapte, ci peste o perioadă de timp. Ar putea să fie o situație foarte negativă, chiar și a președintelui Maia Sandu. Ar fi bine să se gîndească toți liderii politici la ce poate să se întîmple", a mai menționat Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?