Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Slusari: Șomerii și fermierii pot merge la Chișinău

1 iun. 2020,, 12:00   Politică
3618 6

M-am săturat de aceste jocuri cu alegeri parlamentare prezidențiale și anticipate simultane, din punct de vedere legal greșite. Și iresponsabile pentru țară. Pentru că sîntem în trei crize - pandemică, socio-economică și climatică.

Trebuie să găsim ieșire de aici. Și apoi să organizăm alegeri anticipate. Va fi o decizie importantă. Această idee în cadrul emisiunii "Cel mai important" cu Nina Dimoglo la TVC-21 a fost exprimată de Alexandru Slusari, vicepreședintele Parlamentului RM, vicepreședintele PPDA, transmite eNews.

- Insistați că platforma DA poate forma un nou guvern. Aveți 11 deputați, dacă Sandu vă va susține - încă 15. Spuneți că fără Candu și Şor. Aritmetica nu se potrivește. Cum vedeți această situație?

"Din moment ce am ajuns într-o astfel de situație neplăcută, grea, Parlamentul se descompune, vedem doar o cale de ieşire. Anticriză, guvern pro-european, antioligarhic. Și platforma în aceste condiții este gata să-și asume responsabilitatea. Aceasta va fi o alternativă la dezasamblarea nesfîrșită".

"Protestele care au început acum sînt doar floricele. Peste cîteva luni, în toamnă, mă tem că și mai devreme, o mulțime de șomeri și fermieri vor merge la Chișinău".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?