X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Slusari: Năstase posibil va candida la alegerile prezidenţiale. PPDA nu o va susţine pe Sandu

8 feb. 2020,, 13:30   Politică
3352 3

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr nu o va susţine pe Maia Sandu la alegerile prezedinţiale din acest an. Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele PPDA, Alexandru Slusari, în cadrul emisiunii "În centrul atenţiei" de la Publika TV.

Potrivit lui Slusari, formaţiunea pe care o reprezintă insistă pe un candidat apartinic pentru funcţia de şef al statului, transmite Noi.md cu referire la publika.md.

Alexandru Slusari a mai precizat că liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, urmează să se întîlnească săptămîna viitoare, pentru a discuta despre pregătirea pentru alegerile prezedinţiale.

Alexandru Slusari, vicepreşedintele PPDA: "Trebuie să ne aşezăm şi să discutăm. Dacă fiecare deja se vede preşedinte şi zi şi noapte citeşte despre ratinguri şi spune: cum cu aşa rating poţi să nu participi la alegeri, atunci de ce pierdem timpul? "

Vicepreşedintele PPDA a mai spus că Platforma Demnitate şi Adevăr a selectat cîteva nume de potenţiali candidaţi pentru funcţia de preşedinte al ţării.


În cazul în care niciunul dintre acestea nu va fi acceptat, atunci PPDA, cel mai probabil, îl va delega pe liderul formaţiunii, Andrei Năstase, pentru participarea la scrutinul prezidenţial.

Alexandru Slusari, vicepreşedintele PPDA:"Andrei Năstase este unul dintre posibili candidaţi. Dacă în timpul apropiat nu ne vom înţelege cu alte partide, atunci vom anunţa candidatul nostru. Asta pentru că nu putem să o întindem pînă înainte de alegeri, aşa cum s-a întîmplat în 2016. Asta este iresponsabil."

În 2016, Andrei Năstase a renunțat la participarea în calitate de candidat la alegerile pentru funcţia de preşedinte în favoarea Maiei Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?