Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Slusari: Moldova a pierdut două cariere din Ucraina

27 ian. 2021,, 09:21   Politică
4375 3

Reprezentanţii Agenţiei Proprietăţii Publice au spus că Republica Moldova a pierdut două cariere, Pervomaisk şi Cernăuţi, din Ucraina, a declarat deputatul Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari, prezent în platoul emisiunii Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

Deputatul a precizat că, în scurt timp, Republica Moldova riscă să rămînă fără patrimoniul din Ucraina.

„Noi am întrebat reprezentanţii statutlui cu ce se ocupă Procuratura şi dacă sînt pornite dosare penale la astfel de cazuri de rezonanţă la care bugetul statutlui este furat cu sute de milioane de lei”, a spus deputatul.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco, prezent la emisiune prin Skype, a precizat că corupţia este un pericol pentru secoritatea statului.

„Cînd ne referim la corupţie, ne gîndim la „kulioace”, Bahamas, Andronache, Nechiforciuc, toţi care, cumva, au legătură directă sau indirectă cu Dodon”, a spus deputatul PAS.

Grigore Novac, deputat PSRM, a spus prin Skype că noua componenţă a Consiliului Suprem de Securitate este una slab pregătită şi bazată pe interese particinice.

„Noi avem o componenţă de partid a CSS. Sunt persoane departe de acest domeniu, care nu au activat nicio zi în vreo structură care stă la straja securităţii naţionale”, a spus Grigore Novac, care a mai adăugat că Republica Moldova nu se poate juca de-a securitatea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?