X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Slusari, despre pactul de neagresiune și candidatul comun la prezidențiale

23 feb. 2020,, 10:00   Politică
3268 0

Conducerea Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr a purtat, pe parcursul săptămînii curente, discuții cu alte partide referitor la propunerea de a înainta un candidat unic, apartinic, la alegerile prezidențiale din acest an.

Formațiunile cu care s-a discutat vorbesc mai mult despre pactul de neagresiune, spune vicepreședintele PPPDA, Alexandru Slusari.

„Dar aceasta abordare diferă de ideea noastră despre un candidat comun. Cînd se propune un pact de neagresiune, înseamnă că fiecare partid se găndește la propriu candidat”, a declarat Alexandru Slusari, solicitat de IPN.

În opinia politicianului, acest exercițiu s-a cam întins. Vicepreședintele PPPDA pledează pentru claritatea definitivă pentru săptămîna viitoare.

La alegerile prezidențiale din 2016, Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr a susținut-o pe Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?