X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Slusari, despre noile restricții: Guvernul lovește din nou în cei mai săraci

16 feb. 2021,, 12:08   Politică
2819 1

Platforma DA cere organizarea unor audieri parlamentare pe marginea noilor restricții anti-Covid impuse de guvernul interimar. Potrivit deputatului Alexandru Slusari, noile restricții vor loci în cei mai săraci, iar necesitatea unei asemenea abordări nu este clară.

Nemulțumirile se referă în mod special la îngrădirea activității piețelor comerciale și a unor operatri din sectorul HoReCa.

"Care ar fi raționamentul închiderii parțiale a piețelor comerciale ? Oare acolo au fost constatate cele mai mare focare de infecție? Exact cum nu este clar de ce domeniu HoReCa nu poate activa noaptea, avînd toate condițiile pentru păstrarea distanței sociale.

Guvernare interimară, care nu răspunde pentru nimic, din nou lovește în cei mai săraci. În cei, care îngheață acum în piețele cu vînzări minuscule pentru a supravețui. Iar supermarketuri, unde oamenii zilnic se înghesuie, vor avea profituri suplimentare.

Cei care au decis restricționarea activității piețelor nu propun nicio compensare pentru vînzători, chiar dacă acei sînt plătitori de contribuții de asigurări sociale.


În scurt timp fracțiunea noastră va cere audierea subiectului pe platforma parlamentară"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?