X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Slusari, despre descifrarea privind filajul lui Năstase

28 iul. 2019,, 17:30   Politică
4438 6

Alexandru Slusari spune că sute de persoane au avut fișa de post, legată de filaj și interceptare a oponenților regimului, transmite Noi.md.

"Mulți ani noi am avut în țara Poliția Politică. Sute de persoane au avut fișa de post, legată de filaj și interceptare a oponenților regimului. Nu doar a politicenilor din opoziția, ci și activiștilor civici, care își permiteau să nu fie de acord cu acel regim mafiot. Zeci de milioane de lei anual se cheltuia pentru lupta cu propriu Popor", a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

În context, Slusari mai spune că a văzut materiale cu descifrarea privind filajul lui Andrei Năstase.

"Groaznic ! Credeam că așa ceva există doar în filme ! Fiecare mișcare a lui a fost raportată. Eu pînă azi nu am primit informația cine și în baza căruia document a interceptat convorbirea mea telefonică cu Andrei în ajunul campaniei electorale prezidențiale.

Ieri Ministru afacerilor Interne a lichidat-o aceasta direcția a cincea. Aceasta coloană a cincea. Acest "stat suveran" în cadrul MAI cu atribuții foarte extinse și metodele mîrșave în raport cu oameni incomozi. Așa ceva nu ar trebui să se repete ! Statul trebuie să aibă frica de proprii cetățeni și de controlul lor. Nu invers !", a mai adăugat Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?