X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Slusari comentează criticile colegului său de partid: "Să nu cădem în extreme"

7 aug. 2019,, 14:59   Politică
4344 0

Președintele fracțiunii parlamentare a Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, susține că în fracțiunea pe care o conduce există democrație, iar criticile colegului său Octavian Țîcu sînt exagerate.

Slusari a declarat, în cadrul unui interviu pentru Cotidianul, că „există anumite probleme de comunicare” în coaliția de guvernare, chiar și în interiorul blocului ACUM.

„După mine domnul Țîcu a exagerat în afirmațiile sale, referitor la tîrguri și alte acțiuni. Nu este ușor. Din start era clar că nu va fi ușor. Dar hai să nu cădem în altă extremă, că Doamne ferește ce s-a întîmplat. Avem de învățat niște lecții, inclusiv în cazul concursurilor, mai ales ce s-a întîmplat cu Curtea Constituțională. Trebuie să ieșim și să recunoaștem atunci cînd greșim”, a declarat Alexandru Slusari.

Comentînd afirmația lui Țîcu, precum că alianța între PSRM și ACUM este una nocivă și ar trebui ruptă, Slusari a spus că în acest moment blocul ACUM nu-și poate permite să meargă la alegeri anticipate.

„Înainte de a face astfel de afirmații, că trebuie să rupem și nu mai știu ce să facem, aș vrea să-l întreb pe domnul Țîcu dacă ne-am atins scopurile (propuse în momentul creării coaliției, n.r.). Putem să mergem în alegeri anticipate cu această Procuratură, cu acest sistem judecătoresc, cu acest CSM? Ne propunem în viitorul apropiat reforme rapide și curajoase în justiție. Fără aceste reforme noi nu putem merge înainte, nici cu socialiști nici fără. Țara nu poate merge înainte”, a declarat Alexandru Slusari.


Recent, Octavian Țîcu a acuzat că actuala coaliție de guvernare este una nocivă și că s-a intrat „într-un Joc periculos, de partajare a funcțiilor”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?