COVID-19 în MOLDOVA

Slusari: Am primit informații privind gestiunea cu rea-credință a unor obiective din or. Sergheevka

Slusari: Am primit informații privind gestiunea cu rea-credință a unor obiective din or. Sergheevka

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, cere informații de la Agenția Proprietății Publice și Cancelaria de Stat, referitoare la patrimoniul Republicii Moldova în Ucraina.

Potrivit lui Slusari, există riscul vînzări netransparente a unor obiective care aparțin statului Republica Moldova din din or. Sergheevka.

”Am primit informația privind gestiunea cu rea-credință a unor obiective din or. Sergheevka, care aparțin statului Republica Moldova. Mai mult ca atît, există riscul unor vînzări netransparente directe a acestor bunuri la prețuri derizorii în beneficiul unor grupări de interese obscure. Cer informație exhaustivă despre situația a 7 sanatorii/baze de odihnă din zona litorală Sergheevka, care se află la balanța diferitor autorități centrale ale Republicii Moldova. În special, vreau să știu care sînt planurile de dezvoltare a acestor entități. Totodată, nu înțeleg de ce obiectivele vizate nu au fost centralizate în gestiunea Agenției Proprietății Publice, așa cum s-a întîmplat cu toate întreprinderile de stat pe interiorul țării”, a declarat Alexandru Slusari.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load