Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Situație bizară la Agenția Proprietăți Publice

7 aug. 2019,, 07:30   Politică
5085 2

O situație neobișnuită s-a produs la Agenția Proprietății Publice.

Mai mulți angajați ai instituției, care riscau să fie demiși de noua guvernare, au decis să-și ia concedii de îngrijire a copiilor, pentru a-și păstra funcțiile.

„Acum la APP avem o listă întreagă de doritori să-și ia concediu de paternitate. Brusc și-au amintit că trebuie să plece pe trei ani ca să nu-i putem scoate din funcții”, a declarat ministrul Economiei, Vadim Brînzan a „Cutia Neagră” de la TV8, transmite Știri.md.

Ministrul a anunțat că și directorul întreprinderii „Calea Ferată”, Iurie Topală, și-a luat concediu de boală pentru a scăpa de demisie.

„S-a îmbolnăvit de urgență în luna iunie și am înțeles că pînă la mijlocul lunii octombrie trebuie să fie bolnav. Probabil acesta este termenul pe care l-a dat mandatului Guvernului nostru. Vă doresc să vă însănătoșiți cît mai repede că avem nevoie de dvs”, i-a transmis Brînzan șefului de la „Calea Ferată”.


Ministrul Economiei s-a arătat indignat de faptul că în R. Moldova funcționarii își pot lua concedii de luni de zile, blocînd astfel activitatea instituțiilor. „În SUA nu am văzut pe nimeni să-și ia mai mult de două săptămîni”, a comparat Vadim Brînzan.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?