COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 857 485 INFECTAȚI 330 799(+1505)   TRATAȚI 308 832     DECESE 7576(+41)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2958
Puterea stiri: 6793
Coronavirus stiri: 7614

SIS va verifica cum a ajuns consilierul lui Plahotniuc să o consulte pe Maia Sandu

15 oct. 2020,, 13:54   Politică
5725 1

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) va verifica informațiile apărute în presă despre un grup de polit-tehnologi români, în frunte cu Andrei Stoiciu, care îi consultă pe candidații la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi și Maia Sandu.

Deputatul PSRM Bogdna Țîrdea a expediat o solicitare în acest sens către SIS. Parlamentul vrea să afle cine face parte din echipa cetățeanului romîn Andrei Stoiciu, din ce surse sînt achitate serviciile și dacă aceste cheltuieli sînt prezentate la Comisia Electorală Centrală, așa cum prevede legea. Totodată, Țîrdea a solicitat să se verifice dacă mai sînt și alți cetățeni străini, care oferă consultații pentru Maia Sandu și care sînt scopurile reale ale acestor cetățeni străini, care, anterior, l-au consultat pe Vlad Plahotniuc.

Recent a apărut o investigație realizată de jurnaliștii de la SCHEME.MD potrivit căreia fostul consilier al lui Vlad Plahotniuc, cetățeanul romîn Andrei Stoiciu, îi consultă pe Maia Sandu și Renato Usatîi în această campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Jurnaliștii au prezentat și mai multe dovezi în acest sens.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽