X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Sîrbu spune că era cît pe ce să fie bătut în Parlament. Reacția deputaților

11 iun. 2020,, 08:14   Politică
5271 14

Deputatul grupului „Pro Moldova” Sergiu Sîrbu s-a plîns într-o intervenție video pe Facebook că mai că a fost luat la bătaie de reprezentanții majorității parlamentare la ședința Biroului Permanent al Parlamentului (BPP).

Potrivit lui, scandalul s-ar fi iscat pentru că a venit la ședință, deși nu este membru al BPP.

„Majoritatea parlamentară a fost foarte deranjată că eu, ca un simplu deputat, am venit la rugămintea colegilor să iau niște notițe, deoarece nu sîntem reprezentați în Biroul Permanent. Reprezentanții PSRM-PDM au dorit insistent să fiu evacuat din sală. Unii reprezentanți PSRM-PDM erau atît de isterizați de prezența mea, mai nu au sărit la bătaie. (…) Nu m-am conformat și au închis ședința Biroului și unele subiecte au fost transferate pentru o altă zi”, a menționat parlamentarul, transmite tv8.md.

Contactat de tv8.md, președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță, a spus că deputatul Sîrbu a exagerat. „Domnul Sîrbu nici n-a participat, s-a așezat în sala în care a avut loc ședința Biroului Permanent, fără a fi mebru al Biroului, președinte de comisie – acești deputați au dreptul de a participa la ședința Biroului Permanent”, a menționat Corneliu Furculiță.

Potrivit lui, cînd a fost întrebat ce caută la ședință, deputatul Sîrbu a răspuns nepoliticos că este treaba lui. După care colegii l-au rugat să părăsească sala. „Doar atît. Nimeni nu l-a numit cumva, nu l-a bruscat, mîna nu s-a pus pe el. Este o exagerare în stilul lui Sergiu Sîrbu”, a precizat președintele fracțiunii PSRM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?