X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sîrbu a developat întreaga gașcă din organizațiile teritoriale Miami și Tel-Aviv prin adresarea la CC

13 mai. 2020,, 12:54   Politică
2985 2

Sesizarea depusă de deputatul PRO Moldova, Sergiu Sîrbu, la Curtea Constituțională developează “întreaga gașcă din organizațiile teritoriale Miami și Tel-Aviv”. Despre aceasta scrie parlamentarul Adela Răileanu pe pagina sa de Facebook.

Răileanu menționează faptul că imediat după ce președintele țării, Igor Dodon, a anunțat că joi, la Consiliul Suprem de Securitate, se va discuta despre furtul miliardului și concesionarea Aeroportului, Sîrbu cere Curții să se expună asupra constituționalității atribuțiilor Consiliului Suprem de Securitate.

„Scopul este la suprafață - tergiversarea procesului de elucidare a celor două infracțiuni economice de proporții. Se vede că tabăra din care face parte fostul democrat Sîrbu a ajuns la disperare, dacă a folosit ultimul refugiu - apelarea la Curtea Constituțională a Domnicăi Manole. Știrlitz și-a dat seama că s-a deconspirat, însă nu mai conta, căci îi fugea pămîntul de sub picioare”, mai scrie deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?