TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sîrbu a decis să adune informații compromițătoare împotriva noii guvernări

Sîrbu a decis să adune informații compromițătoare împotriva noii guvernări

Potrivit agenției de știri eNews.md, deputatul democrat Sergiu Siîbu pe un canal privat al lui Plahotniuc a spus că adună documente "compromițătoare" împotriva noului guvern.


Potrivit lui Sîrbu, Partidul Democrat a depus deja cinci sau șase adresări și cereri oficiale la Consiliul Europei, Parlamentul European și întregul corp diplomatic.


Adresările se referă la presupuse încălcări ale regulamentului parlamentului și ale drepturilor opoziției, încălcări ale regulamentului privind procuratura și ingerințe în sistemul judiciar, precum și privind CEC-ul.


Sîrbu, care a promis să "transforme activitatea parlamentului într-un coșmar", s-a plîns că nimeni nu reacționează la declarațiile lor: "Noi, desigur, scriem și informăm. Colectăm toate acestea, le aranjăm - va fi un dosar grosuț", a spus Sîrbu.


Amintim că pe 21 martie, după declarațiile provocatoare ale lui Sîrbu, a avut loc altercația între el și activistul civic, Pavel Grigorciuc, în timpul căreia Sîrbu a primit o palmă peste față. Deputatul democrat Sîrbu și-a folosit toată autoritatea pentru a da în judecată bărbatul, iar drept urmare, Pavel Grigorciuc a petrecut cîteva luni în subsolul unei închisori.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load