COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6770

Sînt partide mici care au șanse să rupă din electoratul de dreapta și de stînga. Declarație

4 iun. 10:33   Politică
1732 1

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are șanse reale să obțină o majoritate parlamentară după alegerile din 11 iulie, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, în emisiunea de vineri.

”Blocul va lupta pentru a obține o majoritate parlamentară și a forma un Guvern de sine stătător. Din ceea ce văd în teritoriu după 10 zile de întrevederi, cred că avem șanse reale de a obține acest rezultat”, a spus liderul socialiștilor.

Dodon a remarcat că sondajele interne dar și cele publice arată o creștere a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în raport cu oponentul principal din cadrul acestor alegeri.

”Din tendințele pe care le vedem în sondajele interne, dar și în cele care se fac publice, după crearea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor noi sîntem în creștere și vedem că oponentul nostru PAS este în scădere. Cred că marea luptă se va da între aceste partide, cu toate că sînt și alte partide mici care au șanse să rupă din electoratul de dreapta și de stînga. Vreau să le urez succes tuturor”, a declarat președintele PSRM.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽