X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1120

Singurul deputat care a votat împotriva demisiei lui Vladimir Bolea

29 iul. 15:13   Politică
2177 0

Parlamentul a luat act de cererea de demisie depusă de către deputatul din Fracțiunea parlamentară „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Vladimir Bolea. În cadrul ședinței plenare de astăzi, deputații au votat un proiect de hotărîre, care prevede acest lucrul, însă un deputat a fost „împotrivă”. Este vorba despre Vlad Batrîncea, de la BCS.

Totodată, Corneliu Furculiță a menționat că Vladimir Bolea, în calitate de președinte al Comisiei Agricultură, a fost unul bun, și că nu ar vota pentru plecarea sa din Parlament.

La rîndul său, Bolea a spus că are emoții astăzi.

„Toți 3 ani și 5 luni am lucrat în binele cetățenilor. Am încercat să fac tot ce e posibil și mandatul de deputat e un instrument extraordinar, poți să răstorni munți”, a declarat acesta.

De asemenea, a fost declarat vacant un mandat de deputat în Parlament, care aparține Partidului Politic ”Partidul Acțiune și Solidaritate”.


Vladimir Bolea și-a depus cererea de demisie la data de 28 iulie, după ce a fost numit ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

În conformitate cu Legea despre statutul deputatului în Parlament, mandatul vacant va fi atribuit supleantului imediat următor de pe lista concurentului electoral.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав