TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Singurul contracandidat al lui Andrei Năstase pentru șefia Platformei DA

Singura contracandidată a lui Andrei Năstase pentru șefia Platformei DA ar putea fi Arina Spătaru. O hotărîre va fi luată în cadrul congresului partidului, care însă nu se știe cînd va avea loc.

Liderul actual al PPDA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul unei emisiuni de la N4 că nu vede o problemă ca Spătaru să candideze la șefia partidului, spunînd că înurajează democrația.

„Ea are susținerea colegilor noștri de la Bălți, acolo unde a fost și președinte a organizației. Am încurajat întotdeauna democrația în partid și dna Spătaru va decide dacă va candida sau nu. Ea face lucruri frumoase, a reușit cîte ceva la Bălți, în raport cu primarul de acolo, în interesul cetățenilor. Sîntem o echipă unită, o echipă care știe ce vrea și ce are de făcut pentru oameni”, a declarat Năstase.

Amintim că, zilele trecute, Pltaforma Deminitate și Adevăra și-a amînat Congresului III al partidului pentru o dată ulterioară, ea fiind obligată să ia această măsură că urmare a răspunsului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

Mai exact, ANSP a stabilit că în condițiile cînd infecția cu COVID-19 are în Moldova un stadiu de răspîndire pandemică, organizarea și desfășurarea Congresului PPDA poate fi organizat doar cu participarea unui număr mai mic de 50 de persoane, se mai arată în comunicatul Platformei, care, în context, menționează că imediat ce situația pandemică și legislația vor permite, PPDA va purcede la desfășurarea Congresului III.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load