Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Simpatizanţii lui Năstase, luaţi în furci de locuitorii din Nisporeni (VIDEO)

23 iul. 2018,, 10:51   Politică
3505 7

Reprezentanții Partidului Platforma DA au fost huiduiţi, ieri, la Nisporeni, în timpul unei acţiuni de protest organizată în această localitate.

La manifestaţia respectivă au participat cîteva zeci de persoane, luate însă în furci de localnici. Din imaginile de mai jos, se vede cum oamenii îşi exprimă indignarea în timpul unui discurs rostit de unul din fruntaşii PPDA.

Acesta încearcă să dreagă busuiocul şi lansează declaraţii ironice, însă acestea nu sînt deloc înghiţite de mai mulţi locuitori ai oraşului, adunaţi aici.

Într-o altă secvenţă video se poate observa cum localnicii îşi exprimă clar nemulţumirea faţă de prezenţa exponenţilor PPDA în Nisporeni. Între aceştia a putut fi observată şi Maria Ciobanu, deputat PLDM, care a beneficiat de acelaşi tratament rece al nisorenenilor. O manifestaţie similară, dar cu acelaşi deznodămînt, s-a derulat şi la Criuleni. Acolo, un grup minuscul de membri ai PAS, în frunte cu Maia Sandu, au încercat să adune oamenii la un miting în faţa sediului administraţiei locale, însă apelul lor a fost tratat cu indiferenţă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?