X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Silvia Radu, despre planurile de viitor

28 feb. 2019,, 09:50   Politică
4279 6

Deși a candidat pe lista democraților în circumscripția națională, ministrul Sănătății, Silvia Radu, s-ar putea să nu acceadă în Parlament din cauza numărului insuficient de mandate cîștigate de către PDM.

Radu spune că nu s-a gîndit ce va face după ce va fi nevoită să elibereze fotoliul de la minister. Nu exclude însă că ar putea candida la alegerile locale din Chișinău din 2019. La fel, admite că ar putea adera la Partidul Democrat.

„Îmi doresc să realizez tot ce mi-am propus pentru acest an. Toți dintre noi au o listă de realizări pe care și le doresc. Această listă ține și de domeniul personal, și de domeniul profesional. Am avut un an destul de interesant, am cunoscut multe persoane noi, am avut ocazia să învăț multe lucruri noi. A fost un an încărcat și doresc să continue la fel de încărcat, ca să fie mai interesant cînd îmi trăiesc o zi sau alta. Mandatul încă nu s-a încheiat. Vom vedea cînd se va încheia mandatul, unde vom merge mai departe. Credeți-mă că sînt atîtea lucruri de realizat pe agenda ministerului, că practic nu am timp să mă gîndesc ce va fi mai departe. Sînt convinsă că aceste planuri vor fi continuate de către secretarii de stat din cadrul ministerului și de către cei care urmează să conducă ministerul în viitor”, a declarat Silvia Radu după ședința de la Guvern, care a avut loc astăzi.

Cît despre aderarea la Partidul Democrat, Silvia Radu a spus că dacă o să ia o decizie în acest sens, o va anunța presei. „Eu voi fi acea persoană care vă voi comunica despre acest lucru”, a menționat aceasta.

Întrebată dacă și-ar dori să participe la alegerile locale din Chișinău, șefa de la Sănătate a declarat că „este prematur să vorbim despre acest lucru”. „Cînd va veni momentul, voi face corespunzător declarațiile dacă va fi sau nu necesar de făcut acest lucru. Astăzi e dificil de spus ce va fi în viitor”, a adăugat Silvia Radu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?