Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Silvia Radu, despre discuțiile purtate cu Vlad Plahotniuc

6 apr. 2018,, 08:41   Politică
9572 4

Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, spune că s-a văzut cu actualul președinte al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, cu puțin timp înainte de a pleca de la compania Gas Natural Fenosa.

Potrivit ei, solicitarea unei întrevederi a venit de la companie, iar ea a fost însoțită la acea întâlnire de directorul general.

„Foarte bine nu aș putea spune că îl cunosc pe dl Plahotniuc. Eu am interacționat cu toți politicienii când eram la Gas Natural Fenosa. Cu dl Plahotniuc a fost o situație când Fenosa a cerut să se întâlnească. Atunci eu cu directorul general am mers și am discutat. A fost recent, prin 2014 - 2015, nu cu foarte mult timp înainte să plec de la companie. Am discutat despre situație energetică din Republica Moldova”, a declarat Radu

Întrebată de ce a avut nevoie compania de o astfel de întrevedere, Radu a răspuns că întrebarea trebuie acordată administrației companiei.

„Știți când sunt subiecte precum furtul miliardului, fluctuații ale schimbului valutar etc, aceste lucruri nu puteau fi puse în sertar de o companie care a înregistrat pierderi. Trebuia să se înțeleagă încotro merg lucrurile”, a mai adăugat fostul președinte al Gas Natural Fenosa.


Menționăm că în decembrie 2014 - iulie 2015 Vlad Plahotniuc era deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?