X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504

Serviciul Fiscal răspunde acuzațiilor aduse de MAN

13 oct. 2023,, 16:04   Politică
3797 1

Serviciul Fiscal de stat a venit cu o reacție după ce Ion Ceban a acuzat instituția de faptul că face presiuni asupra candidatului MAN în suburbia Grătiești, Radu Caraman, prin efectuarea de controale fiscale la întreprinderea pe care o deține.

Instituția precizează că declarațiile respective nu corespund realității.

Serviciul Fiscal de Stat, în contextul informațiilor apărute în spațiul public privind pretinse acțiuni de control abuzive în privința întreprinderii unui concurent electoral, menționează că declarațiile respective nu corespund realității. Totodată, reiterăm că, misiunea autorității fiscale este de a asigura un proces eficient de administrare și deservire fiscală prin crearea de condiții contribuabililor pentru conformare la respectarea legislației. În acest sens, SFS asigură monitorizarea continuă a nivelului de conformare a contribuabililor., se arată în declarația Fiscului.

Totodată, Serviciul Fiscla menționează că asigură în permanență analiza activității agenților economici sub aspectul întrunirii riscurilor, fiind examinate informațiile interne, dar și cele parvenite din surse terțe. Controalele fiscale la agenții economici se fac în baza unei liste aprobate lunar, mai precizează Serviciul Fiscal.

Recent, Ion Ceban a declarat că în plină campanie electorală, candidatul MAN în suburbia Grătiești, Radu Caraman, este supus unor controale fiscale efectuate la întreprinderea pe care o deține.


3
1
1
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?