Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Sergiu Sîrbu spune că alegerile anticipate sînt inutile

24 ian. 2021,, 12:00   Politică
7141 3

Deputatul platformei „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, se arată sceptic că se va mai regăsi pe lista vreunui partid politic, în eventualitatea unor alegeri parlamentare anticipate și se întreabă dacă nu este cazul să se ocupe de altceva.

„Demult nu mai am ambiția să fiu în Parlament, poate a venit timpul să mă ocup și de altceva. Dar atât timp cât mai am acest mandat, voi face tot posibilul ca să ajut oamenii, transmite IPN.

Dacă voi ajunge să mai candidez, o voi face doar pe lista oamenilor”, a spus Sergiu Sîrbu în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la postul de televiziune TV8.

Potrivit lui Sergiu Sîrbu, alegerile parlamentare anticipate nu ar aduce mari schimbări în Republica Moldova, iar oamenii și-ar dori un nou scrutin electoral doar pentru că acest subiect face agenda publică de mai multe luni.

„Oamenii vor anticipate pentru că noi de două luni vorbim la televizor doar despre anticipate și această se reflectă în opinia multor oameni.


Anticipatele nu ar trebui să fie un scop în sine pentru că nu vor aduce un trai mai bun oamenilor”, a declarat el.

Deputatul Sergiu Sîrbu a fost membru al Partidului Comuniștilor, ulterior membru al Partidului Democrat pe care l-a părăsit în favoarea formațiunii „Pro Moldova” condusă de Andrian Candu, iar acum este parte a platformei parlamentare „Pentru Moldova”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?