Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Şeful statului s-a întîlnit din nou cu Farit Muhametşin. Ce subiecte au abordat

20 apr. 2018,, 12:58   Politică
3204 5

Astăzi, 20 aprilie, şeful statului, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin, informează Noi.md.

În cadrul discuţiei au fost abordate mai multe chestiuni cu privire la relaţiile bilaterale, inclusiv realizarea înţelegerilor la care s-a ajuns în cadrul recentei vizite în Republica Moldova a viceministrului Afacerilor Externe al Rusiei Grigori Karasin.

„Am făcut un schimb de opinii referitoare la situația pe dimensiunea transnistreană, în special, modul în care se derulează pregătirile pentru întrevederea mea cu liderul Transnistriei, preconizată pentru 25 aprilie, curent. De asemenea, am abordat subiectul privind vizita în Moldova a președintelui „Sberbank" din Federația Rusă, Gherman Gref, care urmează să aibă loc la 24 aprilie, precum şi a vizitei mele la Sankt Petersburg, preconizate pentru finele lunii aprilie curent", a precizat Igor Dodon.

Un alt subiect discutat în cadrul întîlnirii l-au constituit manifestațiile dedicate sărbătorii de 9 Mai – Ziua Victoriei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?