Preşedintele stiri: 3607

Șefa statului și omologul său de la Kyiv au discutat despre colaborarea moldo-ucraineană

1 apr. 15:00   Politică
5187 0

În după-amiaza zilei de vineri, la Kyiv, președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele Volodymyr Zelenskyy.

Serviciul prezidențial de presă a relatat agenției că în timpul discuției, șefa statului și-a exprimat solidaritatea cu poporul ucrainean, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

„Am examinat cu președintele Ucrainei o serie de subiecte de pe agenda bilaterală, inclusiv colaborarea noastră pe proiecte de modernizare și extindere a infrastructurii, și de consolidare a securității energetice. Am convenit, de asemenea, să ne coordonăm mai bine eforturile în procesul de obținere a inițierii negocierilor de aderare la UE”, a spus șefa statului.

Totodată, președintele Maia Sandu l-a asigurat pe omologul ei că Republica Moldova va fi în continuare alături de Ucraina și de oamenii ei curajoși care luptă pentru libertatea lor și pentru pacea noastră.

Președintele Maia Sandu s-a aflat ieri în Ucraina, unde a participat la Summitul Bucea 2023, la invitația liderului de la Kyiv, Volodymyr Zelenskyy.

7
1
1
1
72

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий