Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Șefa Serviciului de protocol al Președinției, demisă

7 dec. 2021,, 15:59   Politică
4602 0

Natalia Ipati, șefa Direcției comunicare și protocol a Președinției, a fost nevoită să plece din funcție. Motivul este reorganizarea structurii Aparatului președintelui Republicii Moldova.

„Doamna Natalia Ipati a fost eliberată din funcția de șefă a Direcției comunicare și protocol pe motiv de reorganizare a structurii Aparatului, în conformitate cu art. 42 alin. (3) și (6), art. 43 alin. (3) și art. 63 alin. (1) lit c) din Legea nr. 158 -XVI din 4 iulie 2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public”, a scris Serviciul de presă al Președinției, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Despre plecarea Nataliei Ipati a scris un canal de Telegram ce furnizează informații de actualitate din cadrul instituției. Potrivit sursei, Ipati a activat în perioada președinției lui Vladimir Voronin, Mihai Ghimpu, Nicolae Timofti și Igor Dodon. Decizia Maiei Sandu ar fi surprins mai mulți angajați de la Președinție.

Adevărat sau nu, sursa menționează că în scurt timp, activitatea pe serviciul protocolar va fi preluată de un angajat de la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Amintim că, în luna octombrie, Maia Sandu a aprobat o nouă structură a Aparatului, ce include un număr-limită de 150 de angajați, cu 13 mai puțin decît în trecut. Astfel, a fost eliminat Serviciul distincții de stat.


3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?