COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7675

Șefa de la Sănătate, despre moțiunea de cenzură: „Doare, deoarece înșiși semnatarii știu care e situația”

1 iul. 2020,, 10:10   Politică
2706 16

Viorica Dumbrăveanu, ministra Sănătății, va veni în Parlamentul R. Moldova, unde va fi dezbătută moțiunea simplă de cenzură înregistrată de către deputații „Pro Moldova”.

Șefa de la Sănătate a precizat la emisiunea „Puterea a patra” că este pregătită să vină la ședința de plen pentru a răspunde la întrebările deputaților, scrie agora.md.

„Echipa Ministerului Sănătății a fost maxim deschisă, poate am avut puțin timp. Noi o să mergem cu demnitate în Parlament pentru a răspunde cu un raport, în contextul acestei moțiuni și vom răspunde la întrebările care vor veni din partea deputaților, eu răspund de acest cuvinte. Ceea ce nu o să accept și mă doare este faptul că mulți din cei care au semnat moțiunea își dau foarte bine seama în ce stare era sistemul de sănătate, de probleme cu care se confruntă sistemul de sănătate. Cu maximă demnitate și onoare am să merg în Parlament pentru a răspunde la moțiune de cenzură”, a declarat Vio​rica Dumbrăveanu.

Amintim că pe data de 18 iunie curent, grupul parlamentar Pro Moldova a înregistrat și a prezentat o moțiune simplă contra politicilor în domeniul sănătății. Aceasta a fost transmisă la avizare. Potrivit deputatei Ruxanda Glavan, care a prezentat moțiunea, „oamenii nu sînt testați masiv, nici cadrele medicale, nici populația”. Mai mult, Glavan susține că e nevoie de un nou ministru al Sănătății, care să fie medic.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽