Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ședința Parlamentului Republicii Moldova din 4 martie 2021

4 mar. 2021,, 12:32   Politică
3141 0

11: 30 // Sporuri salariale pentru angajații care muncesc în condiții cu risc sporit pentru sănătate

Parlamentul a aprobat în lectură finală proiectul de modificare a Codului muncii, Legii salarizării și Legii salarizării în sectorul bugetar pentru a motiva salariații care muncesc în condiții cu risc sporit pentru sănătate.

Proiectul prevede că, pentru munca prestată în condiții cu risc sporit pentru sănătate, salariaților li se stabilesc sporuri de compensare, mărimea cărora va constitui cel puțin un salariu de bază

11:00 // Deputații au cerut să nu mai fie politizat subiectul vaccinării

Deputații mai multor fracțiuni parlamentare au venit astăzi în ședință plenară cu un îndemn către toți politicienii și factorii de decizie de nu politiza subiectul vaccinării anti-Covid, notează Noi.md.


Deputații au atenționat că din cauza mesajelor politice contradictorii transmise în spațiul public, procesul de vaccinare este sabotat, iar încrederea populației în campania de vaccinare a fost afectată.

10:30 // Ședința Parlamentului a început cu năbădăi: Monica Babuc a rămas fără fotoliu

Spicherul Parlamentului Zinaida Greceanîi a cerut tehnicienilor la începutul ședinței de astăzi a Parlamentului să închidă microfoanele, din cauza unei probleme interne, după cum a argumentat ea.

"Avem o problemă internă pe care trebuie să o discutăm între deputați, închideți vă rog microfoanele", a spus Greceanîi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?