X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Ședința Guvernului a avut loc, presa nefiind anunțată

15 noi. 2019,, 10:38   Politică
4530 2

O ședință a noului cabinet de miniștri, cu participarea șefului statului a avut loc în această dimineață la Casa Guvernului, deși inițial se anunțate că evenimentul a fost anulat, informează Noi.md.

Igor Dodon i-a felicitat pe noii membri ai cabinetului și le-a urat succese întru binele poporului.

"Am reiterat faptul că acest guvern este primul din ultimii 20 de ani, care a fost votat fără a fi creată o majoritate parlamentară, și votat cu un număr record de deputați după anul 2001. Nu este creată o majoritate politică dar este o platformă parlamentară social-economică.

Ieri am propus o foaie de parcurs și i-am rugat pe miniștri să o examineze și să vină cît mai rapid cu unele propuneri concrete. sînt cîteva subiecte care trebuie urgent discutate și pe care propun să le abordăm săptămîna viitoare la ședința Consiliului Suprem de Securitate: reforma justitiei, pregătirile de sezonul rece al anului și livrarea gazelor, situația privind securitatea cetățenilor și criminalitatea", a declarat Igor Dodon.

Demnitarul i-a mai îndemnat pe miniștri să ignore atacurile politice ale celor care au plecat.


"Moldova nu reprezintă rețele de socializare și Facebook. Miniștrii trebuie să meargă să discute cu cetățenii cel puțin o dată în săptămînă.

Totodată, i-am îndemnat pe membrii noului executiv să ignore atacurile politice ale celor care au plecat. Noii miniștri nu sînt afiliați politic, ei sînt profesioniști și trebuie să demonstreze prin fapte nu prin vorbe că sînt mai buni. I-am asigurat pe miniștri de faptul că Administrația Președintelui și deputații care le-au acordat vot de încredere le va oferi sprijinul necesar pentru a desfășura o activitate eficientă", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?