X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Ședința Comisiei Electorale Centrale din 28 iunie 2021 (LIVE)

28 iun. 2021,, 15:15   Politică
2620 0

Update

15:55 // CEC a aprobat cîteva hotărîri cu privire la acreditarea observatorilor de monitorizare a alegerilor din partea Asociației Prom-LEX, din partea CSI, din partea republicilor Uzbekistan și Kazahstan.

15:42 // Comisia Electorală Centrală a respins solicitarea Partidului Politic „NOI” de a-l înregistra pe fostul deputat român Cristian Rizea în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlamentul R.Moldova pe lista formațiunii respective.

15:30 // De asemenea, au fost aprobate unele modificări în listele electorale ale: Partidul Șor; Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Partidului Legii și Dreptății, Partidului Schimbării.

15:15 // Membrii CEC au aprobat unele modificări în listele electorale ale mai multor concurenți electorali: Blocul Electoral al Comuniștilor și Cocialiștilor, PACE, Partidul Nostru, PAS.

Ședința Comisiei Electorale Centrale din 28 iunie 2021

ORDINEA DE ZI

  1. Pentru modificarea hotărîrii Comisiei Electorale Centrale nr. 5000/2021 „Cu privire la recepționarea echipamentelor de protecție împotriva COVID-19 de către consiliile electorale de circumscripție de nivelul doi pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021”
  2. Pentru modificarea punctului 2 din hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4900 din 24 mai 2021 „Cu privire la degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și convocarea unor membri ai consiliilor electorale de circumscripție, constituite pentru organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021”
  3. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4854 din 21 mai 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  4. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4855 din 21 mai 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidul Politic Acasă Construim Europa „PACE”, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  5. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4857 din 21 mai 2021 „ Cu privire la demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Blocului electoral „RENATO USATÎI” , a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  6. Cu privire la cererea de modificare a hotărîrii Comisiei Electorale Centrale nr. 4858 din 21 mai 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul) ”
  7. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4859 din 21 mai 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Șor”, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  8. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4956 din 4 iunie 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei”, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  9. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4968 din 7 iunie 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „Partidul Legii și Dreptății”, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  10. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 5018 din 17 iunie 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic ”PARTIDUL SCHIMBĂRII, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  11. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4958 din 4 iunie 2021 „Privind demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Politic „NOI”, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  12. Cu privire la cererea de modificare a anexei nr. 1 la hotărîrea Comisiei Electorale Centrale nr. 4908 din 25 mai 2021 „ Cu privire la demersul de înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Надежда”, a simbolului electoral şi confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală şi a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)”
  13. Cu privire la acreditarea observatorilor naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
  14. Cu privire la acreditarea observatorilor naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 în secțiile de votare constituite în străinătate
  15. Cu privire la acreditarea observatorilor naționali din partea Asociației obștești „MIRAD” în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
  16. Cu privire la acreditarea experților electorali internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Uzbekistan în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
  17. Cu privire la acreditarea experților electorali internaționali din partea Comisiei Electorale Centrale a Republicii Kazahstan în vederea monitorizării alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?