X 
Cazul Șor stiri: 599

Secretarul executiv al PLDM o acuză pe Maia Sandu de trădare: Vă scoatem la apă limpede, doamnă

15 iun. 2020,, 16:02   Politică
6335 13

Lidera PAS, Maia Sandu, s-a transformat într-un canibal politic, care și-a propus să asimileze întreg segmentul de dreapta al eșichierului politic.

La această concluzie a ajuns secretarul executiv al Partidului Liberal Democrat din Moldova, Alexandru Bujorean, care spune că Maia Sandu și-a făcut un obicei prost din a-și trăda partenerii politici.

“Pentru acest om ,,politic" nu există parteneri politici, care au adus-o în viața publică (Vlad Filat și PLDM), care au susținut-o în alegerile prezidențiale din 2016 (Andrei Năstase și PPDA, PLDM, partidele unioniste și întreaga dreaptă), care au pledat în procesul de aderare la familia Partidului Popular European (PLDM), care au făcut totul ca segmentul de centru-dreapta să aibă un ,,lider", transformat în timp, într-un canibal politic și avînd un singur scop în ultimii ani, implantat și în mințile propriilor adepți: DE A ASIMILA DREAPTA”, scrie Bujorean, într-o postare pe Facebook.

În aceeași postare, Alexandru Bujorean îi promite Maiei Sandu că o va scoate la apă limpede.

„Sindromul e cunoscut, diagnoza e stabilită. Pacienta o cunoaștem și soluția există: VĂ SCOATEM LA APĂ LIMPEDE DOAMNĂ!”, conchide sursa citată

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?