X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Secretarii generali din Guvern ar putea deveni funcționari publici

20 iun. 2019,, 18:50   Politică
2438 0

Funcția de secretar de stat ar putea deveni funcție de demnitate publică. O inițiativă legislativă în acest sens a fost înregistrată astăzi la Parlament de către deputații Blocului ACUM.

Miniștrii și secretarii de stat vor fi în funcții politice, pe cînd secretarii generali, șefii de direcții, consultanții și specialiștii vor fi funcționari publici sau apolitici. Despre aceasta a scris astăzi pe pagina sa de Facebook deputatul fracțiunii PAS Blocul ACUM Sergiu Litvinenco.

„Ca să fie clar – ceea ce a făcut PD-ul cînd ca și cum a „delimitat” funcțiile politice de cele apolitice sînt povești de adormit copiii. După cum s-a văzut și în campania electorală, „apoliticii” PD-ului înregimentați pe baza loialității față de fostul partid-stat în funcțiile de secretari de stat și secretari generali de stat au făcut campanile și s-au afișat alături de Plahotniuc mai ceva decît orice militant oficial a vreunui partid politic”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?