X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Scopul "discipolilor" lui Soros este distrugerea Moldovei ca stat

10 oct. 2020,, 11:23   Politică
41272 28

Susținătorii lui George Soros în Moldova, care primesc finanțare de la acest miliardar american, globaliștii strălucitori care deservesc oligarhia transnațională, urmăresc distrugerea Moldovei ca stat.

Pentru a face acest lucru, pentru a slăbi la maximum acest stat ei supun atacului toate domeniile, începînd de la educație, medicină, cultură, știință, pînă la economie, apărare și de securitate, precum și rup sistemul principiilor morale de bază și implementează norme alternative general umane de moralitate, absolutizează libertatea de identitate și distrug autoritățile, pentru ca în loc de o societate organizată civilizată, de oameni protejați de stat, să aibă o adunătură de indivizi izolați sau o turmă ușor condus.

Această părere a fost exprimată de către experții, oferind o evaluarea ultimelor evenimente din țară, menționînd că forțele politice din Moldova susținute de George Soros, în ultimii ani au închis 113 școli, au "optimizat" 10 mii de profesori, au închis zeci de spitale, efectuează atacuri asupra bisericilor, participă la procesiunile comunității LGBT etc.

Acest comportament se încadrează în eforturile elitei mondiale conduse de SUA de a crea oameni ascultători, de a schimba comportamentul omului, de a crea o nouă subspecie de homo sapiens - "omul de serviciu" pentru înrobirea tehnologică ulterioară a oamenilor.

În acest caz, după cum a menționat cunoscutul fizician sovietic și rus, președintele institutului Kurceatov, Mihail Kovalciuk, Statele Unite ale Americii au început deja să se pregătească pentru punerea în aplicare a planurilor sale imediat după al Doilea Război Mondial. Doi frați Dulles – unul director al CIA, iar al doilea – secretar de stat, cu suportul financiar complet al lui Rockefeller, au creat World Health Organization – Organizația Mondială a Sănătății, dar nu pentru a vindeca oameni, ci pentru a ține sub control - starea de sănătate a lumii, influențarea asupra lui prin vaccinare și așa mai departe.


OMS a fost creată din banii lui Rockefeller, iar cel mai apropiat coleg și amicul său Chisholm a devenit primul președinte al OMS.

Potrivit lui, "pentru a ajunge la guvernul mondial, trebuie să alungi din conștiința oamenilor individualitatea lor, atașamentul față de tradițiile de familie, patriotismul național, dogmele religioase... Distrugerea conceptelor de adevăr și minciună, care reprezintă bază educației copilului, înlocuirea credinței în experiență celor mai în vărstă cu gîndirea rațională– iată scopurile tardive... necesare pentru schimbarea comportamentului uman”.

Iar în Memorandumul Securității Naționale a SUA din 1974 se spune că ”politica în domeniul populației devine foarte importantă pentru respectarea intereselor economice ale SUA. ...Ar trebui de creat premise sociale și psihologice pentru presupusa scădere naturală a fertilității. Trebuie să avem grijă ca activitatea noastră să nu fie percepută de țările în curs de dezvoltare drept o politică a unei țări dezvoltate îndreptată împotriva acestor țări...".

Și după aceea, americanii au început să facă totul pentru a distruge moralitatea, sistemul principiilor morale de bază și să impună norme umane alternative de moralitate. Și acest lucru se întâmplă peste tot. Are loc absolutizarea libertății individului, sînt distruse autoritățile.

"Absolutizarea libertății individului este un ciocan, cu care este distrusă suveranitatea statului. Iar statul este singurul instrument, instituție care poate asigura drepturile și libertatea acestor personalități. Și acum, ca urmare a distrugerii statului suveran, are loc înlocuire societății civilizate organizate, de oameni protejați de stat, cu o adunătură de indivizi sau turme ușor de condus.

În paralel, are loc scăderea natalității prin introducerea în conștiința masei a reprezentărilor care neagă continuarea naturală a vieții – de genul LGBT, familia fără copii și așa mai departe.

De fapt, baza tehnologică de creare a oamenilor de serviciu și asigurarea activității lor de viață sînt tehnologiile convergente",a subliniat celebrul fizician sovietic și rus.

După cum au menționat anterior experții din Moldova, susținătorii lui Soros, globaliști înfocați, care sînt servitorii oligarhiei transnaționale, consider statalitatea moldovenească doar o întîmplare nefericită, de aceea ei sînt gata să voteze pentru lichidarea țării prin unirea ei cu România, de aceea ei promovează integrare europeană, care este, de asemenea, o renunțare la suveranitate, doar într-o formă mai moale.

Beneficiind de finanțare din partea miliardarului american, ei promovează în țară multe idei și proiecte care dăunează securității naționale și intereselor statului, servesc donatorilor externi și sînt gata pentru asigurarea guvernării externe a țării, merg împotriva țării, a poporului, a credinței, tradițiilor etc.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?