COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Schimb de replici între Pascaru și Candu: Cuțitul a ajuns la os

Schimb de replici între Pascaru și Candu: Cuțitul a ajuns la os

Protestul din fața clinicii gestionate de deputatul Ștefan Gațcan a fost comentat de reprezentanții celor două formațiuni politice – Pro Moldova și Partidul Socialiștilor.

În timp ce socialistul Nicolae Pascaru susține că „a ajuns cuțitul la os”, Andrian Candu spune că gestul socialiștilor, care au depus o coroană funerară la poarta maternității, este „unul josnic”, transmite Agora.md.

„Ar trebui foarte bine să se gândească toți deputații din Parlament și clasa politică să condamne această situație. Am scris cu toții o declarație a traseiștilor politici și mă uitam cum ridicau mâna și colegii de la Pro Moldova ca peste o săptămână să mai scape un deputat să meargă la ei. Pentru ce această colecționare, domnule Candu?”, a întrebat Pascaru.


„Vreau să vă zic că dacă o să doriți să veniți la Pro Moldova, regret, dar, probabil, nu o să vă acceptăm, nu vă supărați”, i-a răspuns liderul Pro Moldova.

La rîndul său, Nicolae Pascaru a spus că nu își va lega niciodată cariera politică nu bandiții care au jefuit țara și care lucrează nu pentru binele oamenilor dar pentru interesele lor meschine.

”Nu voi merge niciodată într-o formațiune plină de bandiți. Fac parte dintr-o echipă de oameni profesioniști care își iubesc patria și neamul care nu aș trăda-o niciodată. Toate mișcările care le fac în politică acum nu au decît un singur motiv de a scăpa basma curată în dosarul miliardului în care rolul central îl are fugarul Plahotniuc”, a declarat Pascaru.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load