Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Schimb de replici în Parlament. Diacov: ”Nu pot să o las pe simpatica dna Ciobanu fără replică”

21 mai. 2020,, 11:00   Politică
4115 0

Plecările recente din Partidul Democrat au deschis cutia Pandorei în Parlament. Deputata platformei DA Maria Ciobanu le-a reproșat democraților că ei înșiși se fac vinovați de existența traseismului politic în Moldova.

„Temelia traseismului a fost pusă de PD și atunci cînd se va face cu adevărat dreptate trebuie să rămîneți cu 5 deputați, dle Diacov. Eu vă urez succes”, a menționat Maria Ciobanu, în debutul ședinței plenare.

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a dat de înțeles că cei care pleacă nu mai supraviețuiesc mult pe scena politică.

„Nu pot să o las pe simpatica dna Ciobanu fără replică. Vreau să vă spun că tradiția au pus-o comuniștii, pot să vă dau și lista cu oamenii care au plecat din PD la alte partide, au plecat nicăieri. Nu s-au mai întors în Parlament, dar PD trăiește sănătos și o să lupte pentru fericirea, inclusiv a dumneavoastră”, a spus Diacov.

Menționăm că 12 deputați din actuala legislatură au părăsit Partidul Democrat și s-au alăturat grupului parlamentar Pro-Moldova întemeiat de Andrian Candu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?