X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Scandalul "diplomei false": Ala Nemerenco a obținut cîștig în instanță

28 iul. 2021,, 09:16   Politică
3663 12

Fosta ministră a Sănătății și actuala consilieră prezidențială pe același domeniu, Ala Nemerenco, a făcut publică hotărîrea Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, cu privire la acuzaţiile aduse în adresa sa de către Alla Darovanaia cu referire la scandalul cu „diploma falsă”.

Potrivit deciziei instanței pe primul caz, Nemerenco a obținut cîștig, iar Darovanaia va trebui să dezmintă informaţii şi să achite bani cu titlu de prejudiciu moral și să acopere toate cheltuielile de judecată suportate.

"Judecătoria Centru a obligat-o pe actuala deputată Alla Darovanaia, să dezmintă personal și public informațiile răspîndite de aceasta la conferința de presă din 02.02.2021 , organizată și susținută la sediul Parlamentului Republicii Moldova, și informațiile publicate și răspîndite pe pagina sa oficială de Facebook, care vizează reclamanta, ca fiind defăimătoare, false și constituie relatări cu privire la fapte și să-și exprime public scuzele de rigoare. Deputata Darovanaia este obligată să dezmintă informația în acelaș mod în care a fost răspîndită – în conferință de presă organizată în sediul Parlamentului, cu invitarea tuturor reprezentanților mass media și cu publicarea textului dezmințirilor pe pagina sa oficială de Facebook. Deputata mai este obligată să elimine de pe pagina sa de Facebook toate postările cu referire la mine. De asemenea, va plăti 20.000 lei cu titlu de prejudiciu moral și va acoperi toate cheltuielile de judecată suportate", a menţionat Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?