X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Scandal în Parlament. Discursul prim-ministrului, întrerupt de strigătul deputaților

20 iul. 2020,, 14:44   Politică
4185 0

Parlamentul a luat o pauză de 30 de minute, după ce opoziția a blocat, prin strigăte și lovituri cu palmele în masă, raportul de activitate al Guvernului, pe care prim-ministrul Ion Chicu îl prezenta la tribuna principală. Ion Chicu le-a amintit deputaților din opoziție, cum Guvernul anterior, condus de Maia Sandu, a lăsat fără salarii 11 mii de angajați în sistemul bugetar. La fel, a amintit cum Guvernul Sandu a refuzat să preia datoria de 100 de milioane de lei de la compania care gestiona Aeroportul Internațional Chișinău.

“Cred că cetățenii văd cum v-ați excitat din cauza rezilierii contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău”, a comentat Ion Chicu comportamentul agresiv al opoziției parlamentare.

Mai mulți comentatori politici au punctat că semnarea moțiunii de cenzură a coincis cu decizia Guvernului Chicu de a cere rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău, care este în gestiunea unei companii ce aparține oligarhului, Ilan Șor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?