X 
Criza energetică stiri: 1635
Cutremure stiri: 271

Sandu va participa la Forumul Păcii de la Paris

10 noi. 2021,, 17:15   Politică
2122 5

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla în perioada 11-12 noiembrie la Paris, Franța, unde va participa la Forumul Păcii.

Pe 11 noiembrie, Președintele Maia Sandu va participa la ceremonia oficială de deschidere a Forumului Păcii, în prezența Președintelui Franței, domnul Emmanuel Macron, dar și a altor șefi de state și guverne, transmite Noi.md.

Pe 12 noiembrie, Președintele Maia Sandu va avea o întrevedere bilaterală cu Președintele Franței, domnul Emmanuel Macron. Ulterior, șefa statului va participa la sesiunea tematică din cadrul Forumului Păcii cu genericul “In charge: Empowering women in public decision making processes”. Șefa statului va avea, de asemenea, mai multe întîlniri bilaterale, inclusiv cu domnul Alar Karis, Președintele Estoniei, și domnul Guðni Th. Johannesson, Președintele Islandei. În aceeași zi, doamna Maia Sandu va susține un discurs cu ocazia celebrării aniversării a 75-a a Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO).

În Franța, șefa statului va fi însoțită de Nicu Popescu, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, și Cristina Gherasimov, Secretar General al Președinției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав