Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Sandu va candida pe o circumscripție electorală

5 oct. 2018,, 09:36   Politică
3795 7

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, cel mai probabil va candida nu doar pe lista viitorului bloc electoral, dar și pe o circumscripție uninominală.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

„Trebuie să trec filtrul de integritate mai întîi după care o să pot să spun sigur „Acum sînt candidat în circumscripția X”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS susține că a primit asigurări și de la Bruxelles, și din SUA că următoarele alegeri parlamentare vor fi monitorizate ca niciodată de către partenerii de dezvoltare. „Vor fi misiuni multe, mari și înainte de alegeri, și în ziua alegerilor. Toată lumea este conștientă că se pune la cale o fraudă. Noi trebuie să facem tot ce putem, să ne mobilizăm, pentru că cei din afară pot să ne ajute numai atunci cînd noi demonstrăm că vrem să trăim într-o țară democratică”, a menționat politiciana.

Potrivit ei, Partidul Democrat s-a deconspirat ce vrea să facă la alegerile parlamentare prin anularea scrutinului local din municipiul Chișinău. Acest lucru, spune Maia Sandu, va ajuta blocul să fie mai pregătit pentru următoarele alegeri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?